FömedC söker Officerare

BÄSTE RESERVOFFICER INOM ROSIG

Försvarsmaktens tillväxt gör att vi efterfrågar mer erfarenhet och kompetens till vår verksamhet vid FömedC (Försvarsmedicincentrum) i Göteborg. Natointrädet, stödet till Ukraina samt beredskap under EUBG (European Battlegroup, FömedC har ett unikt uppdrag att som enda förband i Försvarsmakten bidra med personal under hela 2025) utökar våra utmaningar.  Vi är i behov av fler officerare som kan ta ett ansvar hos oss.

Stabsofficerare 

Försvarsmedicincentrum är i behov att utöka förbandsstaben med fler anställda.

Staben är förbandschefens verktyg för att leda förbandet internt och externt. Staben tar emot uppgifter från högre chef och ger order samt stödjer förbandschefens underställda enheter, vilka är Sjukhusbataljonen (som har två ingående krigsförband), FSS (FM stridsskola för försvarsmedicin, har ett centralt uppdrag för FM) och FunkE (Funktionsenheten). FömedC leds i linjen av logistikchefen och i funktionen av Generalläkaren. 

Vi söker officerare med stabserfarenhet, såväl för kortare som längre anställning inom samtliga avdelningar, främst J3 (genomförande), J4 (logistik och verksamhetssäkerhet), J5 (planering) och J7 (övning/utbildning). 

Hälso- och sjukvårdspersonal

Till våra krigsförband söker vi bl.a. utbildade läkare och sjuksköterskor för tillsvidare anställning eller tidvis tjänstgörande.  

Vill du hjälpa oss att växa ber vi dig kontakta:

Cecilia Gustafsson – Stabschef FömedC       070- 600 42 86 Cecilia.Gustafsson@mil.se

Lennart Bergström – Staben J3                     072-151 91 86 Lennart.Bergstrom@mil.se